Een kijkje achter onze deuren

Wie, wat, waar

“Barnwoodweb is een organisatie waar hard wordt gewerkt en waar iedereen hart voor elkaar én voor het bedrijf heeft. Er heerst een goede informele sfeer en daarbij zijn het hele mooie producten om mee te werken.” aldus Baris Gökçiçek, medewerker verkoop binnendienst

Over Barnwoodweb

Herken jij jezelf in onze kernwaarden? Dan pas jij bij ons bedrijf!

Samen

Bij ons mag iedereen zichzelf zijn. We behandelen iedereen met respect. Wij geloven dat als je samen lol hebt, je bergen kan verzetten.

Uniek

Onze medewerkers zijn uniek; van 16 tot 80 jaar met verschillende achtergronden. Onze producten zijn unieke eyecatchers, die passen bij elk interieur.

Flexibel

Omdat wij flexibel zijn, schakelen we snel. Vandaag een goed idee, voeren wij morgen uit. Jij denkt daarin mee en past je graag aan.

Geschiedenis Barnwoodweb

In 2007 is Floorweb opgericht door Arne Boers. Van oorsprong een succesvol vloerenbedrijf in de regio. Toen al zat hout in het DNA. Echter wilde hij graag landelijk groeien via de website. In plaats daarvan nam een goede service leveren alle tijd in en kwam daarbovenop ook nog een landelijke crisis in 2012.

Iets nieuws

Op dat moment leerden Arne en Arjan Hogewoning elkaar kennen. Beiden een passie voor hout én ook nog eens buren. Samen kwamen ze op het idee om van gebruikt hout een schuifdeur te maken. Zo gezegd, zo gedaan. Vervolgens bouwden ze een website en verkochten de barnwood deur binnen een kwartier! Dat triggerde om door te gaan met het maken van houten deuren van zowel oud als nieuw hout.

Groei

En met succes! Barnwoodweb groeit en breidt uit met producten. Sinds 2018 ligt de volledige focus op het maken en verkopen van oud hout, steigerhout, buis en koppelingen, houten schuifdeuren en schuifdeurbeslag. Daar kwamen ook aluminium en stalen schuifdeuren bij plus andere houtproducten, zoals tafels en wandplanken. Daarbij zijn we ook leverancier van houtproducten via Houthandel Katwijk.